Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαργαρίνη και το Sweet and Balance Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο και τη βανίλια διαλυμένη στο νερό και ανακατεύετε. Στη συνέχεια ρίχνετε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύετε ξανά. Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τις τοποθετείτε σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνετε  για 10-12 λεπτά στους 150-180° αέρα.

  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη soft 
  • 15 γρ. ( 3/4 φλιτζ. τσαγιού)  Sweet and Balance Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. της σούπας νερό
  • 1 αυγό 
  • 140 γρ. ( 1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Πολυτελείας ΑΝΘΟΣ 
  • 2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
  • 5 γρ.  (1/2 κουτ. γλυκού) αλάτι 
  • 50 γρ. Sweet and Balance Σοκολάτα ή Sweet and Balance Σοκολάτα Γάλακτος κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια ΓΙΩΤΗΣ
  • 60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ψιλοκομμένα καρύδια
  • Λίγη βανίλια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης