Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

Υλικά
  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη soft 
  • 15 γρ. ( 3/4 φλιτζ. τσαγιού)  Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. της σούπας νερό
  • 1 αυγό 
  • 140 γρ. ( 1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
  • 5 γρ.  (1/2 κουτ. γλυκού) αλάτι 
  • 50 γρ. Σοκολάτα ή Σοκολάτα Γάλακτος Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 
  • 60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ψιλοκομμένα καρύδια
  • Λίγη βανίλια
Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαργαρίνη και το Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο και τη βανίλια διαλυμένη στο νερό και ανακατεύετε. Στη συνέχεια ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη σόδα και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύετε ξανά. Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τις τοποθετείτε σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνετε  για 10-12 λεπτά στους 150-180° αέρα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης