Τυρόπιτα

Υλικά
  • 2 φάκελοι Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα  
  • 4 αυγά
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 400 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) διάφορα τριμμένα τυριά 
  • Πιπέρι
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας  
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 800ml γάλα. Προσθέτετε τα αυγά και τα τριμμένα τυριά και ανακατεύετε. Σε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί απλώνετε 7 φύλλα βουτυρώνοντας τα ένα – ένα. Απλώνετε τη γέμιση και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα 7 φύλλα βουτυρώνοντας τα ένα – ένα. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους