Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και προσθέτετε σταδιακά την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το γάλα και το κονιάκ. Στο τέλος προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένη και χτυπάτε άλλο 1 λεπτό. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 30-32 εκ. και ψήνετε 160-170°C ανάλογα με τον φούρνο (στη μεσαία σχάρα).
Tip: Μπορείτε να διακοσμήσετε με ρόδι ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.