Ροζέτες αμυγδάλου

Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό. Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ. 

Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα περνάτε από την Άχνη Ζάχαρη.

  • 500 γρ. (3½ φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο πούδρα
  • 1 κιλό (7 φλιτζ. τσαγιού) Άχνη Ζάχαρη ΑΝΘΟΣ
  • 125 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γλυκόζη
  • 90 γρ. κερασάκια μαρασκίνο
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ανθόνερο 
  • Λίγη βανίλια
  • 1-2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ (αν χρειαστεί)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους