Κουλουράκια Κανέλας

Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό για 3 λεπτά περίπου. Τα βούτυρα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Πλάθετε τα κουλουράκια και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί. 

Αλείφετε με αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς με αντιστάσεις. 

  • 1 κιλο (8 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο 
  • 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1 /2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) κανέλα
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) μέλι 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους