Ανακατεύετε 2 ½ φλιτζ. τσαγιού από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο γάλακτος και τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά το κονιάκ και την αλυσίβα.
Τελευταία ρίχνετε όλο το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη.
Την αφήνετε μια ώρα να ξεκουραστεί και πλάθετε τα κουλουράκια.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.