Cupcakes

Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας  χυμό πορτοκάλι αντί για νερό.
Μοιράζετε τη ζύμη σε 20 ατομικά φορμάκια για cupcakes.
Ψήνετε τα cupcakes για 30 λεπτά περίπου και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια με τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού και το γάλα. Στο τέλος ρίχνετε το φρέσκο τυρί κρέμα και χτυπάτε λίγο ακόμα.
Μοιράζετε την κρέμα πάνω στα cupcakes με τη βοήθεια ενός κορνέ. Αν χρειάζεται κόβετε λίγο την επιφάνεια των cupcakes για να γίνει επίπεδη.
Γαρνίρετε με λίγη τριμμένη σοκολάτα.

  • 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα light
  • 300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
  • 100 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 50 γρ. Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ τριμμένη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους