Ζελέ με γιαούρτι, φράουλες και σοκολάτα

Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι σε  300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και προσθέτετε το χυμό πορτοκάλι.
Αφού κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Μοιράζετε τη μισή  ποσότητα του μίγματος σε 10 μπολάκια ή ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Την υπόλοιπη ποσότητα την αφήνετε για λίγο εκτός ψυγείου.
Σε μπεν μαρί λιώνετε τη Σοκολάτα,  προσθέτετε το γάλα αφού το έχετε ζεστάνει ελαφρώς, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό και ανακατεύετε.
Αφήνετε την κρέμα σοκολάτας  να κρυώσει.
Σε κάθε ποτήρι βάζετε μισή φράουλα και μοιράζετε την κρέμα σοκολάτας.
Βάζετε τα μπολάκια ή τα ποτήρια στο ψυγείο για λίγο και στο τέλος προσθέτετε το υπόλοιπο ζελέ και μισή φράουλα.
Βάζετε ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
  • 200 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 γρ. (3 κοφτές κουτ. σούπας) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Βalance ΓΙΩΤΗΣ
  • 140 γρ. Σοκολάτα Sweet & Βalance ΓΙΩΤΗΣ
  • 10 φράουλες
Χρόνος εκτέλεσης: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους