Ρυζόγαλο με Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ

Ετοιμάζετε το Ρυζόγαλο σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο και το βάζετε σε μπολ. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το προσθέτετε στο μπολ πάνω από το έτοιμο ρυζόγαλο. Αν θέλετε γαρνίρετε με ξηρούς καρπούς ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, αφού αφήσετε να κρυώσει λίγο.

  • 1 φάκελος Ρυζόγαλο Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος  Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 660 ml  (φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους