Τούρτα σοκολατίνα

Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μίγμα σε μία φόρμα για σούστες (Νο 20-22) και το στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.  Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και την τοποθετείτε πάνω από τη βάση μπισκότου. Τη βάζετε στο ψυγείο να «σταθεί» και ετοιμάζετε το Garni Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. 

Στη συνέχεια απλώνετε πάνω από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής το έτοιμο Garni και αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα. Πριν τη σερβίρετε γαρνίρετε την τούρτα με ξύσμα από Κουβερτούρα ή Τρούφα.

  • 1 φάκελος 100 γρ. Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα για το Garni 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα για την Κρέμα
  • 200 γρ. μπισκότα ή Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 125 γρ. Κουβερτούρα Πλάκα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους