Κρέμα καραμελέ με espresso

Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στο γάλα προσθέτετε τον καφέ espresso.

  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά 
  • 100 γρ. (1/2  φλιτζ. τσαγιού) έτοιμο καφέ espresso
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης