Φανουρόπιτα

Υλικά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • 1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρίφαλο τριμμένο
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό χλιαρό
  • 480 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο χέρι και αδειάζετε τη ζύμη σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.
 Ψήνετε στους 180°C αέρα για 45΄.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους