Μουστοκούλουρα

Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ.
 Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε.
 Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.
 

  • 500 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) μούστο
  • 500 ml (2 ½ φίτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) σόδα
  • 10 γρ. (4 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) γαρύφαλλο σε σκόνη
  • 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 750 γρ. (6 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους