Παγωτό κρέμα με πράσινο τσάι και φιστίκι

 

Ζεσταίνετε το γάλα, βυθίζετε τα φακελάκια τσάι και όταν το γάλα πάρει το χρώμα και τη γεύση του τσαγιού αφαιρείτε τα φακελάκια και αφήνετε το γάλα να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια με το κρύο γάλα, προσθέτετε τα φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα και βάζετε το Παγωτό στην κατάψυξη. Σερβίρετε γαρνίροντας με τη λιωμένη κουβερτούρα που περιέχεται στη συσκευασία.

 

 

 

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φακελάκια πράσινο τσάι
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και ανάλατα
  • 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους