Προθερμαίνετε τον φούρνο στον αέρα στους 160° C.
Κόβετε τη σφολιάτα σε μικρά στρογγυλά ή τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνετε πάνω σε λαδόκολλα, αφού τα τρυπήσετε με ένα πιρούνι.
Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε να παγώσει.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σερβίρετε τις μπάλες παγωτού πάνω στις βάσεις της σφολιάτας και γαρνίρετε με το Garni και το Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ με γεύση σοκολάτα .
Αν θέλετε, προσθέτετε και λίγους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
Tip: Για πιο ιδιαίτερη γεύση μπορείτε να γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή φέτες πορτοκάλι, στις οποίες προσθέτετε μερικές σταγόνες σάλτσα βαλσάμικο.
*Το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.