Τούρτα με Φρουί Ζελέ φράουλα

Κρατάτε 2-3 φράουλες για γαρνίρισμα και τις υπόλοιπες τις πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε τον πολτό φράουλας. Σε μια στρογγυλή φόρμα που ανοίγει διαμέτρου 26 εκατοστών, στρώνετε τα σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με λίγο γάλα για να μαλακώσουν. Ρίχνετε το Ζελέ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.                                                                          Tip: Ετοιμάζετε το Garni σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και στολίζετε την τούρτα πριν τη σερβίρετε μαζί με τις φράουλες που έχετε κρατήσει.

 

  • 1 πακέτο Σαβαγιάρ
  • 500 γρ. φράουλες
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο 100 γρ.Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους