Μπάρες δημητριακών με σοκολάτα

Υλικά

Υλικά:

  • 200 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης FYTRO
  • 25 γρ.(3 κουτ. σούπας) καρύδα τριμμένη
  • 80 γρ.(5 κουτ. σούπας) μέλι
  • 140 γρ.(3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο σε κομματάκια
  • 50 γρ.(1/4 φλιτζ. τσαγιού) Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ.(1/3 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα
  • 100 γρ. (μισό φλιζ. τσαγιού) κάσιους χοντροκομμένα
Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150 oC αέρα. Βουτυρώνετε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί. Σε μία κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι. Προσθέτετε τη Βρώμη και την καρύδα και αδειάζετε το μείγμα στο ταψί. Πασπαλίζετε με τους ξηρούς καρπούς και τα κομματάκια κουβερτούρας και πιέζετε με την παλάμη σας. Ψήνετε για 25-30 λεπτά. Όσο είναι ζεστό το χαράσσετε σε τετράγωνα κομμάτια ώστε να χωριστούν οι μπάρες πιο εύκολα όταν κρυώσουν.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 3.17/5
Ρυθμίσεις cookies