Μπισκότα diamonds

Κοσκινίζετε τη Ζάχαρη Άχνη και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις. Με το βούτυρο να είναι παγωμένο, χτυπάτε όλα τα υλικά με φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Tο μίγμα δεν πρέπει να δουλευτεί περισσότερο γιατί διαχωρίζεται το βούτυρο. Τυλίγετε το μίγμα με λαδόκολλα σε μπαστούνι και το καταψύχετε. Όταν παγώσει το αλείφετε με νερό και το πασπαλίζετε με κρυσταλλική ζάχαρη. Το κόβετε σε φέτες και τις ψήνετε στους 180⁰C (αέρας) για 20 λεπτά.

  • 190 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
  • Λίγο αλάτι
  • 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 1 κρόκος αυγού
  • 1 stick βανίλιας
  • 215 γρ. (1 2/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους