Μωσαϊκό με Caotonic

Σε ένα μπολ θρυμματίζετε  τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Ανακατεύετε το γάλα με το Caotonic. Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σε πολύ σιγανή φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα  για να μην μαλακώσουν τα μπισκότα. Ανακατεύετε τη σοκολάτα με τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Στρώνετε σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ τη λαδόκολλα και αδειάζετε το μίγμα. Βάζετε το μωσαϊκό στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να παγώσει. Το βγάζετε για λίγο από την κατάψυξη να μαλακώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.  

 

  • 5 Caotonic Choco Sticks
  • 1 πακέτο γεμιστά μπισκότα
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 50 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 6 κουτ. σούπας ρόφημα Caotonic
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους