Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι. Προσθέτετε στο νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.