Κεφτεδάκια με Πουρέ Πατάτας και ταραμά

Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι. Προσθέτετε στο νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.

  • 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 300 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
  • 80 γρ. λεμόνι
  • 140 γρ. άσπρος ταραμάς
  • Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους