Ομελέτα φούρνου με λαχανικά

Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Προσθέτετε τις πατάτες κρύες, βρασμένες ή τηγανισμένες. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, τη γαλοπούλα και τη φέτα. Τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά και τα αδειάζετε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο μεγάλο ταψί. Ψήνετε στους 200-220⁰C στον αέρα μέχρι να ροδίσει.

  • 100 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 350 γρ. μανιτάρια
  • 200 γρ. πιπεριές
  • 600 γρ. πατάτες
  • 80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 14 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 250 γρ. βραστή γαλοπούλα
  • 300 γρ. φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ψιλοκομμένος άνιθος
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους