Κρέμα καραμελέ με καφέ και φουντούκι

Βάζετε σε μία κατσαρόλα 2½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι. Μόλις πάρουν μία βράση, ρίχνετε το φουντούκι, ανακατεύετε και μοιράζετε σε φορμάκια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Καραμελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την αφήνετε να κρυώσει λίγο. Τη μοιράζετε στα ποτήρια.
Χτυπάτε το Garni με το υπόλοιπο γάλα, προσθέτετε το Σιρόπι Καραμέλας και τον έτοιμο espresso,  ο οποίος έχει κρυώσει, και ανακατεύετε.  Απλώνετε το μίγμα πάνω από την  Κρέμα Καραμελέ.
Μπορείτε να γαρνίρετε προαιρετικά με Κουβερτούρα σε Σταγόνες.

  • 1.300 ml (6½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) φουντούκι αλεσμένο
  • 1 κουτί Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) καφές espresso
  • Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους