Χτυπάτε όλα τα υλικά για το crumble στο φτερό του μίξερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Πλάθετε το μίγμα να γίνει μπάλα και το βάζετε στη συντήρηση μέχρι να παγώσει καλά. Μόλις παγώσει το κόβετε σε 7-8 μεγάλα κομμάτια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 ° C αέρα και ψήνετε για 20΄. Τρίβετε τα crumble μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνετε τα μισά κομμάτια crumble, τη μισή κρέμα, τα υπόλοιπα crumble και την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω τρίβετε λίγη Πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.