Cheesecake με crumble


Χτυπάτε όλα τα υλικά για το crumble στο φτερό του μίξερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Πλάθετε το μίγμα να γίνει μπάλα και το βάζετε στη συντήρηση μέχρι να παγώσει καλά. Μόλις παγώσει το κόβετε σε 7-8  μεγάλα κομμάτια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 ° C αέρα και ψήνετε για 20΄. Τρίβετε τα crumble μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε  το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνετε τα μισά κομμάτια crumble, τη μισή  κρέμα, τα υπόλοιπα  crumble και την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω απλώνετε το Τopping Φράουλα.

  • 1 φάκελος Topping Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τζησκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα

YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CRUMBLE

  • 120 γρ. (11/3 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκι πούδρα
  • 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro
  • 120 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Topping Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους