Παγωτό cheesecake

Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το τυρί και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την απλώνετε σε μία φόρμα με διάμετρο 26-28 εκατοστά.
Απλώνετε το μισό Παγωτό.
Λιώνετε την Κουβερτούρα και την απλώνετε σε γραμμές πάνω από το παγωτό.
Βάζετε από πάνω  το υπόλοιπο Παγωτό και γαρνίρετε την επιφάνεια με το Topping.

 

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 550 ml (2¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 1 πακέτο κρέμα τυρί
  • Ξύσμα από μισό λεμόνι
  • 2 φάκελοι Topping Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • φράουλες για το γαρνίρισμα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους