Σπιτικό παγωτό με σοκολάτα και μπισκότο

Χτυπάτε στο μίξερ, στη μεγάλη ταχύτητα, το ΓΙΩΤΗΣ Crème για 5 λεπτά. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το νερό, χτυπάτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε τα μπισκότα σε κομμάτια, το κονιάκ και τις Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Βάζετε εσωτερικά στη φόρμα (διάσταση 27,7 x 11,5 εκατοστά) ένα σελοφάν ή αλουμινόχαρτο και προσθέτετε τα 2/3 του μίγματος. Στο 1/3 του μίγματος που έμεινε, προσθέτετε την Άχνη Ζάχαρη και το Κακάο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέτετε το μίγμα στη φόρμα και ανακατεύετε ελαφρά με το κουτάλι. Το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες μέχρι να παγώσει.

  • 2 συσκευασίες ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 250 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. μπισκότα πτι- μπερ
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Zάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 15 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους