Τιραμισού

Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Σε μπολ βάζετε το γάλα και τον καφέ, βυθίζετε ένα-ένα τα σαβαγιάρ στο μίγμα γάλα-καφέ και τα τοποθετείτε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκατοστά.
Απλώνετε τη μισή κρέμα και επαναλαμβάνετε με άλλη μία στρώση σαβαγιάρ-κρέμα.
Τέλος πασπαλίζετε με Κακάο για γαρνίρισμα.  

 

 

  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 200 γρ. (1 συσκευασία) κρέμα τυρί
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) kahlua
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) Tia Maria
  • 1/2 πακέτο (12 τεμάχια) σαβαγιάρ
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 15 γρ. (10 κουτ. γλυκού) στιγμιαίος καφές
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους