Σοκολατίνα εσπρέσο

Στο ζεστό εσπρέσο ρίχνετε την Κουβερτούρα, το Βιτάμ και το Kalhua και τα αφήνετε να λιώσουν.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη και -αφού έχει  κρυώσει το μίγμα της σοκολάτας- προσθέτετε την κρέμα σε αυτό και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Το αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.
Ραντίζετε τη μία βάση με το γάλα και το κονιάκ και απλώνετε το 1/3 της κρέμας. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με τις υπόλοιπες βάσεις.
Τέλος, γαρνίρετε με τις Νιφάδες Κουβερτούρας και το Κακάο.

 

  • 2 συσκευασίες ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 1 συσκευασία Βάσεις για Τούρτα με Γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 140 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος καφές εσπρέσο
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Zάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 40 γρ. (6 κουτ. σούπας) Kahlua
  • 250 γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα για τις βάσεις
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ για τις βάσεις
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ για γαρνίρισμα
  • 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ για γαρνίρισμα
  • 125 γρ. Bιτάμ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους