Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη βάση και τα χτυπάτε 2-3 λεπτά. Απλώνετε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι με διάμετρο 26 εκατοστά και ψήνετε στους 150° C (αέρας) για 30-40 λεπτά. Αφήνετε τη βάση να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου αλλά χρησιμοποιώντας 500 ml γάλα και 100 γραμμάρια ζάχαρη και το απλώνετε πάνω από την κρύα βάση. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει η κρέμα. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ Λεμόνι, το απλώνετε πάνω από την κρέμα και βάζετε την τάρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.