Άνθος Λεμόνι & Ζελέ στο ποτήρι

Υλικά
  • 1 φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 45 γρ. (4-5 κοφτές κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ Λεμόνι ή Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, το μοιράζετε σε μπολ ή σε ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει αλλά όχι να πήξει. Έπειτα μοιράζετε το Φρουί Ζελέ πάνω από την έτοιμη κρέμα. Μπορείτε να σερβίρετε με ροδέλες ανανά από κονσέρβα ή με φλούδα από λεμόνι.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους