Κέικ με Ροδάκινα

Υλικά
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
  • 3-4 ροδάκινα
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο (αφού το έχουμε αφήσει να μαλακώσει) και το κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε μία φόρμα. Χύνουμε τη ζύμη στη φόρμα και τοποθετούμε τα ροδάκινα κομμένα σε φέτες. Το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

 

Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους