Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα

Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν στο κουτί με 600 ml Γάλα και αντικαθιστώντας, αν θέλετε, ένα μέρος γάλακτος από το σιρόπι της κομπόστας. Προσθέτετε 2 κουτ. σούπας Grand Marnier. Μοιράζετε σε 6 μπολάκια και τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Παρασκευάζετε το περιεχόμενο του ενός φακέλου ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΡΟΔΙ σύμφωνα με τις οδηγίες και αφήνετε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Τοποθετείτε το ζελέ πάνω στην κρέμα. Αν θέλετε να προσθέσετε φρούτα στα γλυκίσματα, τα ψιλοκόβετε και τα προσθέτετε μέσα στο ζελέ λίγο πριν πήξει. Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο να παγώσουν και σερβίρετε. Εναλλακτικά, ξεφορμάρετε τα γλυκίσματα και γαρνίρετε με σπόρους ροδιού ή με το σιρόπι της Panna Cotta.

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ με έτοιμο σιρόπι με γεύση Φράουλα ή Βύσσινο
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) Γάλα
  • Σπόρους ροδιού
  • Προαιρετικά 1 κομπόστα (420 γρ.) ροδάκινο ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας (εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά) 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους