Trifle με Ζελέ Ρόδι και γιαούρτι

Παρασκευάζετε το Garni Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στο κουτί και κρατάτε 2 κουταλιές σούπας αν θέλετε για γαρνίρισμα. Αναμιγνύετε πολύ καλά το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές σούπας ποτού της αρεσκείας σας και τα προσθέτετε στο Garni. Στο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τις υπόλοιπες 2 κουταλιές σούπας ποτού της αρεσκείας σας. Διαλύετε το περιεχόμενο του ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και αφήνετε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Μοιράζετε τη μισή κρέμα σε 8 μπολάκια, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο, μοιράζετε το υπόλοιπο μισό της κρέμας και τοποθετείτε στο ψυγείο. Αφού πήξει καλά η κρέμα, μοιράζετε το Φρουί Ζελέ και τοποθετείτε τα μπολάκια με το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε από το ψυγείο.

• 1 φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ               
• 1 φάκελο (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
• 6 κουτ. σούπας (60 γρ.) ζάχαρη άχνη
• 1 κεσεδάκι (200γρ.) γιαούρτι
•  4 κουτ. σούπας (40γρ.) Grand Marnier ή Κονιάκ ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
• 100 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους