Κρεμ Μπρουλέ

Υλικά
  • 30 γρ. (6 κουτ. γλυκού) Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 6 κρόκοι αυγών
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • Λίγη βανίλια
  • Μαύρη ζάχαρη Fytro
Εκτέλεση

Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα και βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα να πάρουν βράση.
Μοιράζετε το μίγμα σε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και το αφήνετε να κρυώσει.
Πασπαλίζετε με Μαύρη Ζάχαρη Fytro και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους