Κρεμ Μπρουλέ

Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου στο γάλα και βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα να πάρουν βράση.
Μοιράζετε το μίγμα σε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και το αφήνετε να κρυώσει.
Πασπαλίζετε με Μαύρη Ζάχαρη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.

 

  • 30 γρ. (6 κουτ. γλυκού) Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 6 κρόκοι αυγών
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • Λίγη βανίλια
  • Μαύρη ζάχαρη Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους