Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.sintages-jotis.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Δείτε περισσότερα
Close Cookies notice

Mousse σοκολάτας με αβοκάντο

Υλικά

Για την Κρέμα

  • 1/2  φλιτζ. τσαγιού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 αβοκάντο
  • 3/4  φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού Σιρόπι Γλυκόζης ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού μέλι
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ

Για το γλάσο

  • 1/3 φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγο κουρκουμά
Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά  προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και μοιράζετε το γλάσο πάνω από την παγωμένη κρέμα.
Βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους