Mousse σοκολάτας με αβοκάντο

Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά  προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και μοιράζετε το γλάσο πάνω από την παγωμένη κρέμα.
Βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.

Για την Κρέμα

  • 1/2  φλιτζ. τσαγιού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 αβοκάντο
  • 3/4  φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού Σιρόπι Γλυκόζης ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού μέλι
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ

Για το γλάσο

  • 1/3 φλιτζ. τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγο κουρκουμά
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους