Κουλουράκια αμυγδάλου

Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Πλάθετε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζετε  με το πιρούνι και ψήνετε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

 

  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 100 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
  • 375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • Λίγη βανίλια

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους