Βάζετε στη φωτιά όλα τα υλικά, κρατώντας 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη και ανακατεύετε μέχρι να πάρει βράση το μίγμα και να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα, βουτυρώνοντάς τα ένα -ένα με τη μαργαρίνη που κρατήσατε και καλύπτοντας και τα πλαϊνά του ταψιού.
Απλώνετε την κρέμα και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα – ένα.
Ψήνετε στους 180°C (στον αέρα) για περίπου 1 ώρα.
Αφήνετε τη μπουγάτσα να κρυώσει και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Μπουγάτσα
Υλικά
- 500 γρ. φύλλο κρούστας
- 350 γρ. (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
- 1.250 ml (6 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
- 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα σόγιας
- 135 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- Ξύσμα ενός λεμονιού
- Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- Λίγη βανίλια
- Λίγη ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 γρ. φύλλο κρούστας
- 350 γρ. (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
- 1.250 ml (6 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
- 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα σόγιας
- 135 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- Ξύσμα ενός λεμονιού
- Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- Λίγη βανίλια
- Λίγη ζάχαρη άχνη
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους