Κρέμα πορτοκάλι

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι. Σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου. 

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 330 ml γάλα
  • 330 ml φυσικό ή συμπηκνωμένο χυμό πορτοκάλι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους