Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού. 
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας σας και το ξύσμα πορτοκαλιού. 

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα  ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού 
  • 10 γρ. κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σε φιλέ 
  • Κόκκινα φρούτα για γαρνίρισμα (βατόμουρα- φράουλες – φραγκοστάφυλλα) 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους