Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι

Υλικά
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα  ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού 
  • 10 γρ. κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σε φιλέ 
  • Κόκκινα φρούτα για γαρνίρισμα (βατόμουρα- φράουλες – φραγκοστάφυλλα) 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού. 
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας σας και το ξύσμα πορτοκαλιού.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους