Πασπαλίζετε τα φύλλα σφολιάτας με την άχνη ζάχαρη, τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου μέχρι να καραμελώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Διαλύετε τον καφέ στο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα πάνω από το ένα φύλλο και σκεπάζετε με το άλλο φύλλο.
Πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη, κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.
Tip: Αν θέλετε μπορείτε να απλώσετε Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro πάνω από το τελευταίο φύλλο και να πασπαλίσετε με λίγη άχνη ζάχαρη.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
.