Μιλφέιγ με καφέ και καραμελωμένη σφολιάτα

 Πασπαλίζετε τα φύλλα σφολιάτας με την άχνη ζάχαρη, τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου μέχρι να καραμελώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν. 
Διαλύετε τον καφέ στο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. 
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα πάνω από το ένα φύλλο και σκεπάζετε με το άλλο φύλλο.
Πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη, κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε. 
Tip: Αν θέλετε μπορείτε να απλώσετε μαρμελάδα πάνω από το τελευταίο φύλλο και να πασπαλίσετε με λίγη άχνη ζάχαρη. 

  • 2 φύλλα σφολιάτας 
  • 200 γρ. (1 ½  φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 5 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ 
  • 1 βάζο Μαρμελάδα Βερίκοκο FYTRO
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους