Κέικ με μήλα

Υλικά
  • 1 κούπα τσαγιού σπορέλαιο
  • 1 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 μήλα κομμένα σε κομματάκια
  • Λίγη κανέλα
Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και τα μήλα στο μίξερ για 4 λεπτά. Προσθέτουμε τη Φαρίνα, βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα το μίγμα, ρίχνουμε από πάνω τα κομμάτια του μήλου που έχουμε πασπαλίσει με κανέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μια ώρα. 

Συνταγή από: Eλένη Νιάκα

Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους