Κοτόπουλο σοτέ με κρέμα εστραγκόν και πουρέ πατάτας

Υλικά
  • 400 γρ. στήθος κοτόπουλο
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 100ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί
  • 400 ml ( 2 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κότας
  • 200 ml (1φλιτζ.τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 6 γρ. φρέσκο εστραγκόν
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ           
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές
Εκτέλεση

Κόβετε το κοτόπουλο σε κομματάκια  ή το αφήνετε σε φιλέτο και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τον ζωμό, την κρέμα γάλακτος και το εστραγκόν και σιγοβράζετε για 20-25 λεπτά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και λίγη από την σάλτσα του κοτόπουλου και ανακατεύετε.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με τον έτοιμο Πουρέ Πατάτας.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους