Ρόφημα σόγιας espresso με παγωτό βανίλια

Υλικά

• 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα σόγιας
• 2 μονοί espresso καφέδες
• λίγο έτοιμο Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ρόφημα σόγιας και προσθέτετε τον καφέ. Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζετε περιμετρικά το σιρόπι από τη συσκευασία του παγωτού. Χτυπάτε στο μπλέντερ 3 κουταλιές Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το ρόφημα σόγιας και σερβίρετε στο ποτήρι.
 

*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies