Ραγού Κεμπάπ

Υλικά

• 2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κεμπάπ Fytro
• 40 γρ. κρεμμύδι ξερό
• 40 ml (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
• 20 γρ. πράσο  
• 20 γρ. πιπεριά πράσινη 
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρασί κόκκινο 
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 80 γρ. πελτές τομάτας
• 100 γρ. Passata Bio-Organic
• 2 γρ. μαϊντανός

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια κεμπάπ, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί λίγο. Έπειτα, ρίχνετε τον πελτέ τομάτας μαζί με την Passata Bio-Organic και τα μπαχαρικά. 
Προσθέτετε 4-5 φλιτζάνια τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών, εάν έχετε, και αφήνετε να βράσουν για 45 λεπτά.
Τέλος, δοκιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και, εάν έχει μαλακώσει, κατεβάζετε από τη φωτιά. 
Πριν σερβίρετε, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους