Pancakes με σπιτική μαρμελάδα μανταρίνι

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες
  • 2 αυγά
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 75 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη, λιωμένη
  • 1 κιλό μανταρίνια
  • 500 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 κουτ. γλυκού κάρδαμο 
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Εκτέλεση

Για την μαρμελάδα:
Καθαρίζετε τα μανταρίνια και κόβετε την ψίχα σε φέτες, αφαιρείτε αν τυχόν υπάρχουν κουκούτσια για να μην σας πικρίσουν τη μαρμελάδα. Στη συνέχεια παίρνετε το φλοιό από τα μανταρίνια καθαρίζετε με ένα μαχαίρι το άσπρο μέρος που βρίσκεται από την μέσα πλευρά του φλοιού τα κόβετε σε καρέ και τα ζεματίζετε σε τρία νερά για να βγάλουν την πικράδα τους. 
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε όλα τα μανταρίνια, τη ζάχαρη και το κάρδαμο και τα αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 45 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα και να έχει ελάχιστα υγρά. Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Όπως είναι ζεστά τα pancakes, τα χωρίζετε σε τριάδες βάζοντας το ένα επάνω στο άλλο. 
Προσθέτετε ενδιάμεσα στα pancakes μαρμελάδα μανταρίνι και λίγη Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τέλος, αν θέλετε, γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους