Muffins βανίλιας με ξινόγαλο και super foods

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins
  • 1 αυγό
  • 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 200 ml ξινόγαλο 
  • 50 γρ. (1/4  φλιτζ. τσαγιού) σταφίδες μαύρες
  • 50 γρ. (1/4  φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 50 γρ. (1/4  φλιτζ. τσαγιού) λευκό σουσάμι
  • 50 γρ. (1/4  φλιτζ. τσαγιού) μαύρο σουσάμι
  • 75 γρ. (3/8  φλιτζ. τσαγιού) ηλιόσπορο 
  • 100 γρ. μέλι 
Εκτέλεση

Προετοιμάζετε το 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αντικαθιστώντας το νερό με ξινόγαλο.
Αφού ετοιμάσετε το μίγμα προσθέτετε μέσα στο μπολ τις σταφίδες, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και 50 γρ. από τον ηλιόσπορο. Προθερμαίνετε τον φούρνο και ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφήνετε τα muffins να κρυώσουν και τα ξεφορμάρετε, τα περιχύνετε με μέλι και τα πασπαλίζετε με το άσπρο και μαύρο σουσάμι και τον υπόλοιπο ηλιόσπορο που σας έχει απομείνει.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους