Brownies με λευκή σοκολάτα

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα
  • 3 αυγά
  • 150 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 κουτί κρέμα τυριού (mascarpone)
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
  • 150 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, λιωμένη 
Εκτέλεση

Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στον κάδο ενός μίξερ βάζετε το αυγό, την άχνη ζάχαρη, το mascarpone, την λιωμένη Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και τα χτυπάτε όλα μαζί ώστε να γίνουν ένα αφράτο μίγμα. 
Αφού βουτυρώσετε και αλευρώσετε το ταψί, ρίχνετε το μισό μίγμα από το brownies, στη συνέχεια προσθέτετε όλο το μίγμα τυριού και το απλώνετε με μια σπάτουλα και τέλος βάζετε και το υπόλοιπο μίγμα brownies από πάνω και ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού το αφήσετε να κρυώσει λίγο, το σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους