Μπισκότα κανέλας

Υλικά
  • 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη soft light
  • 20 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance σε σκόνη
  • 15 γρ. (6 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 10 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
Εκτέλεση

Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ, σχηματίζετε 60 περίπου κουλουράκια  επάνω σε ένα ταψί, το οποίο έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτι. Εναλλακτικά, μπορείτε να σχηματίσετε μικρά μπαλάκια με τη χρήση ενός κουταλιού του γλυκού και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, να πιέσετε τη ζύμη, δίνοντας στρογγυλό σχήμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο σε αντιστάσεις στους 180°C  για 25 λεπτά*
*Ο χρόνος ψησίματος επηρεάζεται από τον όγκο που θα δώσετε στο κουλουράκι.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους